Προφίλ

H Εκτυπωτική Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2011 στη Θεσσαλονίκη

από μία ομάδα δυναμικών και ικανών στελεχών με πολυετή πείρα στο χώρο των γραφικών τεχνών.

Από τα πρώτα της βήματα, βασική φιλοσοφία της αποτέλεσε η προσπάθεια για ποιότητα.

Ποιότητα στο τελικό αποτέλεσμα, που συνεπάγεται λεπτομερή έλεγχο και αυστηρές προδιαγραφές σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας. Επιλεγμένο και έμπειρο επιτελείο συνεργατών. Πραγματική φιλική διάθεση εξυπηρέτησης του κάθε πελάτη ανεξάρτητα από το μέγεθος και τον όγκο της εργασίας.

Με σύστημα αλλά και όραμα, η εταιρία μεγαλώνει, αποκτώντας σταδιακά το μηχανολογικό εξοπλισμό που απαιτεί μια σύγχρονη καθετοποιημένη εκτυπωτική μονάδα.

Σήμερα με το ίδιο πάθος για ποιοτική εργασία και διάθεση εξυπηρέτησης, η εταιρία συνεχίζει να επενδύει. Έχοντας την εκτίμηση και την αποδοχή της αγοράς στο προϊόν που παράγει και χτίζοντας μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας, θεωρείται μία από τις πλέον ολοκληρωμένες και αξιόπιστες προτάσεις στο χώρο της εκτύπωσης.

Παράλληλα έχει δημιουργηθεί μια σύγχρονη μονάδα προεκτύπωσης. Η Εκτυπωτική Θεσσαλονίκης εκμεταλλευόμενη την τεχνογνωσία της στον τομέα της offset και αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της αγοράς, έχει διαμορφώσει ένα σύγχρονο κέντρο ψηφιακής (digital) εκτύπωσης μικρού και μεγάλου μεγέθους.

Σήμερα, η Εκτυπωτική Θεσσαλονίκης αποτελεί μια σύγχρονη εκτυπωτική μονάδα με καθετοποιημένη οργάνωση από την εκτύπωση έως και την βιβλιοδεσία και έμπειρο στελεχιακό δυναμικό, που διασφαλίζει το ποιοτικό αποτέλεσμα και καλύπτει κάθε εκτυπωτική ανάγκη.