ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Στο δημιουργικό μας τμήμα με έμπνευση και εμπειρία, παρακολουθούμε τις τάσεις και σχεδιάζουμε  με φρέσκιες ιδέες τα έντυπα και ό,τι άλλο αναλάβουμε. Προτείνουμε κοπτκά και σχήματα, χρώματα και υλικά για ολοκληρωμένο αποτέλεσμα με άρτια σχεδίαση και αισθητική.

‘Ολα ξεκινούν από το λογότυπο και την εταιρική ταυτότητα, καθώς η πρώτη επαφή με τους πελάτες είναι απόλυτα σημαντική. Η εταιρική ταυτότητα και η εφαρμογή της δεν περιορίζεται μόνο στις κάρτες, τους φακέλους και τα εταιρικά δελτία.

Το λογότυπο και οι βασικές πληροφορίες σχετικά με την εταιρία σας μπορούν να τυπωθούν και σε τιμολόγια, αποδείξεις, ή οποιουδήποτε είδους λογιστικό έντυπο.

Είτε πρόκειται για κάρτα, προσκλητήριο, αφίσα, περιοδικό, εφημερίδα, βιβλίο, ενημερωτικό φυλλάδιο, είτε πρόκειται για διαφημιστική καταχώριση, πανό, συσκευασία, περιτύλιγμα ή ακόμα και σακούλα, είτε άλλες ειδικές εφαρμογές αντιμετωπίζουμε την δουλειά μας με όρεξη και μεράκι φροντίζοντας την οπτική επικοινωνία της επιχείρησής σας.

Οι δημιουργικές μας υπηρεσίες καλύπτουν πλήρως τις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων, σχεδιάζοντας ιστοσελίδες, e-shop και καμπάνιες στα social media.

Επικοινωνήστε μαζί μας κι ελάτε να συζητήσουμε τις δικές σας ανάγκες.