ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ – ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Οι ειδικές κατασκευές περιλαμβάνουν ένα μεγάλο εύρος εργασιών. Αναλαμβάνουμε την παραγωγή κουτιών, καρτολινών, ειδικά σταντ, λαμιναριστές εργασίες όπως μενού με σκληρό εξώφυλλο, εταιρικά κλασέρ, παιχνίδια, την κατσσκευή καλουπιών για ιδιαίτερα κοπτικά και οτιδήποτε βάλει ο νους σας!

 

Ειδικές εργασίες όπως ασημοτυπία, χρυσοτυπία, πλαστικοποιήσεις, spot-uv, γκοφρέ, περφορέ, αναγλυφοτυπίες εξυπηρετούμε κατά απαίτηση του πελάτη.

Τα ημερολόγια, οι ατζέντες, κάθε είδους και μεγέθους είναι το ιδανικότερο δώρο προς τους πελάτες μια επιχείρησης, κυρίως για την περίοδο των γιορτών, και μια μόνιμη διαφήμιση για ολόκληρο το χρόνο.

Επιτραπέζια ή επιτοίχια τα ημερολόγια παρέχουν άφθονο χώρο για λογότυπο, στοιχεία, φωτογραφίες και μηνύματα, και αποτελούν μια οικονομική και προσιτή λύση, για επιχειρήσεις, συλλόγους, ομάδες και ακαδημίες αθλητικές, σωματεία και οργανισμούς.

Ειδικές κατασκευές αποτελούν και κάθε λογής επιγραφές σήμανσης σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, είτε μικρές είτε μεγάλες από διάφορα υλικά. Οι άνθρωποί μας επισκέπτονται τον χώρο σας και προτείνουν την ιδανικότερη λύση.