ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ – ΨΗΦΙΑΚΑ ALBUM

Τα προσκλητήρια έχουν συναισθηματική αξία. Κάθε  περίσταση είναι ξεχωριστή κι εμείς στην Εκτυπωτική Θεσσαλονίκης σεβόμαστε κάθε ιδιαίτερη στιγμή φροντίζοντας το προσκλητήριο να σας χαρίζει χαμόγελα ακόμα και μετά από χρόνια!

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε τις προσκλήσεις σας κουβεντιάζοντας μαζί σας το προσκλητήριο των ονείρων σας, προτείνοντας σας παράλληλα  περισσότερες ιδέες που πιστεύουμε πως θα σας ικανοποιήσουν. Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε τα προσκλητήριά σας με άλλες κατασκευές, όπως πχ σουπλά, καρτελάκια, αυτοκόλλητα κλπ που θα πλαισιώσουν την εκδήλωσή σας με το θέμα της διακόσμησης.

Διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα από είδη χαρτιών για να επιλέξετε και  δημιουργώντας καλαίσθητο σχεδιασμό , είτε προτιμάτε κάτι μοντέρνο, είτε θέλετε κάτι πιο παραδοσιακό ίσως κάτι πιο πρωτότυπο με κοπτικά και ειδικά τυπώματα όπως χρυσοτυπίες κλπ εγγυώμαστε αποτελέσματα τόσο μοναδικά, όσο και η περίστασή σας.

Μπορείτε πάντοτε να επιλέξετε όποιο προσκλητήριο σας αρέσει από τις συλλογές μας.

Τα προσκλητήρια γάμου ή βάπτισης ή άλλης περίστασης είναι ένα ιδιαίτερο έντυπο που αποτελεί για μας πρόκληση να το αναλαμβάνουμε και να το επιμελούμαστε μοναδικά!

Επίσης, αναλαμβάνουμε τα ψηφιακά album μετά την φωτογράφηση, με γραφιστική επιμέλεια και προτάσεις σελιδοποίησης.